Kerhoesittely


 

Triumph Cars Club of Finland ry (TCCF) on vuonna 1985 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää Standard-ja Triumph–merkkisten autojen harrastusta ja tuntemusta.

 

TCCF:n jäsenmäärä on viime vuosien aikana vakiintunut noin kahteensataan henkilöjäseneen.  Autoja toiminnan piirissä on jäsenmäärää huomattavasti enemmän.  Jäsentietojen perusteella TCCF:n ajoneuvorekisteriin on tallennettu lähes kahdeksansadan auton tiedot.

 

Yhdistyksen vuosittainen päätapahtuma on Kesäajot, jotka järjestetään vuosittain vaihtuvassa paikassa heinäkuun kolmantena viikonloppuna.  Pääkaupunkiseudun aktiivit kokoontuvat kuukausittain vuoden ympäri.  Kesäaikaan kuukausikokoontumisia järjestetään myös Kymen alueella.

 

TCCF aloitti jo perinteeksi muodostuneen Britit kohtaavat –tapahtuman järjestämisen vuonna 1986 ja toimii edelleen aktiivisesti brittiajoneuvoyhteisössä.

 

Yhdistyksen kerholehti Keulakuva jaetaan jäsenille neljä kertaa vuodessa.  Lisäksi TCCF kerää ja ylläpitää aiheeseen liittyvää kirjastoa, josta jäsenistölle on tarjolla apua pulmatilanteisiin.

 

TCCF:lla on jäsenistölleen tarjolla kerhotuotteita sekä tuumamittaisia pultteja ja muttereita.

 

Yhdistys ylläpitää kotisivuja, joiden keskustelufoorumissa kaikilla on mahdollisuus osallistua harrastukseen.

 

TCCF:lla on myös yhteyksiä kansainväliseen Triumph-yhteisöön.  Ruotsalaisten harrastajien kanssa käymme vuosittain vieraisilla toistemme kesäajoissa.

 

 

Triumph Cars Club of Finland ry